Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

Clarks Meeting Rooms 

Clarks Shoes asked us to produce a concept design for the refurbishment of the meeting room suite at company headquarters. Located on an original factory shop floor, the desire was to reflect the building’s industrial past through the use of simple galvanized metal glazed screens to subdivide the space, creating the principal circulation and break-out areas. Doors into the meeting rooms project into this space and provide an opportunity to display images from the company’s latest media campaign. Inside the meeting rooms, lighting is provided through stretched fabric ceilings, and the partitions between rooms are clad with various leathers. New high-quality flexible furniture complements the creative industrial feel, reflecting the nature of the company.
Location:    Street, Somerset
Client: Clarks Shoes Ltd
Status: Design completed spring 2008
download