Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

Whimbrel's Edge 

We were asked to develop proposals for a building plot in the coastal village of Thurlestone, South Devon. Utilising the south sloping site, the four-bedroom dwelling is set on three levels and arranged to make best use of views and natural daylight. Sleeping accommodation is shared between the single storey green roofed east and north wings whilst reception rooms are contained within the central two-storey volume with the first floor drawing room afforded views out to the coast. A rubble stone wall bisects the whole house and guides the visitor towards the main entrance into the double-height entrance hall and through the external swimming pool to the private garden.
Location:    Thurlestone, Devon
Client: Lynden Homes
Status: Granted Planning Consent 2012