Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

House Lansdown 

We were appointed by our client to develop designs for alterations of this Victorian house prior to taking ownership. Our brief was to extend the house to provide new accommodation to better suit the requirements of the family, with larger master bedroom suite, kitchen dining room and make more of the relationship with the garden and great views over Bath. This resulted in an extended wing to the rear, with new timber framed garden room and enlarged terrace, with space for the family to relax and entertain friends.

"Prompt, friendly, detailed and creative service. Expectations fully satisfied" - click here for our full testimonials
Location:    Lansdown, Bath
Client: Private
Status: Completed 2014
download