Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

Bloomfield Avenue 

Our brief in developing designs for this project was to replace a small galley kitchen, dark breakfast room, tired utility room and underused conservatory. The end result needed to be light and bright, provide a direct and open relationship between the house and garden, with enough space to function as a multi-purpose room where the family would spend much of their time together. Our proposal created a new open plan space which stretched across the back of the house containing kitchen and family room. We moved the family spaces closer to the garden and the light and utility room into the house where natural light was less important. Large areas of glazing bring high levels of natural daylight into the house. A full width sliding door and floor to ceiling window system blurs the boundary between inside and outside, bringing the garden into the house and making the garden more accessible and usable.

"The results have been stunning and we could not be more pleased with the new space. " - click here for our full testimonials
Location:    Bath
Client: Private
Status: Completed 2013
download