Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

Bannerdown 

Located on a site below The Fosse, this scheme is for a new long term home for a private client. They provided a very specific brief that included the provision of a lap pool and ceramics studio. The house and garden are designed to respond to the steep contours of the site and incorporate the ruins of an old 'poor house' which will be preserved.

At the site entrance off the main highway there are two small houses that will fill the break in the existing street frontage and provide rental income. The architectural treatments of each building is to linked with the use of a common language and materials that is both contemporary and modest, as well as being respectful of the village environment.
Location:    Batheaston
Client: Private
Status: Under Construction
download