Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

McCarthy & Stone

The competition brief sought design submissions for a new concept in retirement living for the 'baby boomer generation'. We sought to explore the concept through a comic strip demonstrating the high quality, community driven lifestyle that could be enjoyed by this portion of society. The housing scheme builds on the ideals of pursuing a healthy, secure and sustainable retirement setting, facilitating neighbourly interactions and leisurely pursuits. The scheme offers both ground floor and first floor floor apartments to provide suitable accomodation to both the more and less mobile members of the community.
Location:    Bishops Waltham, Hampshire
Client: McCarthy & Stone
Status: Competition entry submitted
download