Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

Frankley Buildings 

This Grade II listed Georgian terrace house lies on a steep site in the centre of Bath. The project replaces an existing poor quality conservatory to the rear of the dwelling that disconnected the main accommodation from the rear garden. The new replacement is a contemporary addition in glass and steel designed to touch the existing building as lightly as possible. Structural glass beams maximise daylight, and the reinstatement of an opening in the rear wall of the house re-establishes a visual and physical connection with the outside space. The new addition also provides a new washroom, open plan kitchen, dining and utility areas, whilst improving access to the elevated garden.
Location:    Camden, Bath
Client: Private
Status: Completed 2009
download