Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

St Francis School 

Designscape Architects were invited to make an assessment of the school's grounds and existing accommodation and to propose a series of short and long term improvements. The resultant study seeks to address issues such as security, vehicular movement, flexibility, ongoing maintenance and running costs. Looking at a series of precedents, new interventions and building refurbishments are suggested to reconnect the upper and lower schools, provide new teaching facilities and simplify circulation routes. Complete with budget cost estimates, the aim of the document is to improve the image of the school and encourage a dialogue between staff, students and parents over future development with the view of establishing a full masterplan for the site.
Location:    Pewsey, Wiltshire
Client: St Francis School
Status: Feasibility Study completed 2005