Twitter Icon Facebook Icon Pinterest Icon LinkedIn Icon Instagram Icon Houzz Icon

Innox Lodge 

Located on the edge of the village with wide views across the rural landscape, this unlisted Victorian house was recently renovated by its owners. They wished to add a new garden room that would link the kitchen with the surrounding landscape and provide a place where the family can gather informally. The contemporary design of the new addition remains sympathetic to its setting through the use of traditional materials including bath stone ashlar and pre-formed metal sheets that match those of the original house. In advance of the construction of the new space a number of alterations to the house were made including the creation of a large opening through to the kitchen and a new staircase into converted basement rooms below.
RIBA Awards 2013 - Shortlisted
Location:    Somerset
Client: Private
Status: Completed 2012
download